Enviar a un amic

DePer


Notícia en arenys.cat

A Arenys de Munt es deixarà passar la nit abans de prendre la decisió de suspendre les classes

Alumnes de l
Alumnes de l'Escola Sinera jugaven, amb la neu acumulada als cotxes
Alumnes de l
Alumnes de l'escola Sant Martí passejaven per la Riera mentre nevava
Arenys de Mar / 2-2-12 18:58 / joan

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha comunicat, aquest vespre, a les direccions dels centres educatius que divendres suspenguin la seva activitat docent en previsió de l'agreujament de la situació metereològica. Les escoles i l'Institut han comunicat la decisió a les famílies a través dels seus propis canals de comunicació. La Generalitat havia anunciat, una estona abans, que se suspenia el sistema de transport escolar però que les escoles estarien obertes. L'Ajuntament d'Arenys de Munt deixarà passar la nit abans de prendre la decisió de suspendre les classes. Els equips d'emergències segueix alerta a l'espera del pas de la nevada anunciada per les properes hores.

La Junta Local de Seguretat d'Arenys de Mar, que s'ha reunit a partir de les 7 de la tarda, ha decidit suspendre totes les classes per aquest divendres a causa de la delicada situació meteorològica actual i la previsió per a les pròximes hores. La mesura afecta a totes les escoles, escola bressol municipal i a l'institut. La mesura es pren com a precaució pel perill de formació de plaques de gel durant la matinada, malgrat que la Brigada Municipal ha dipositat sal als principals carrers de la vila aquesta tarda i ho tornarà a fer demà a partir de les 6 del matí.

D'altra banda, des del Consell Esportiu del Maresme, a instàncies de la Generalitat, s'han suspès totes les activitats esportives del cap de setmana per a l'aire lliure i, des de la Regidoria d'Esports d'Arenys de Mar s'ha demanat als clubs que no utilitzin les instal·lacions esportives fins que passi el temporal de fred.

La suspensió del transport escolar afectarà a l'IES Domènec Perramon d'Arenys de Munt que, malgrat això, té previst obrir portes. A Arenys de Munt, segons informava el regidor Alfons Molons, a darrera hora de la nit, s'esperarà a avaluar l'impacte de la nevada que s'espera les properes hores, per decidir si se suspenen les classes. Malgrat això les escoles es previst que obrin portes.