Enviar a un amic

DePer


Notícia en arenys.cat

Protecció Civil demana a tothom que avanci la tornada a casa.

Els serveis municipas ja han escampat sal
Els serveis municipas ja han escampat sal
Arenys de Mar / 2-2-12 18:55 / joan

Els ajuntaments d'Arenys de Mar i Arenys de Munt mantenen tots els seus serveis en estat d'alerta màxima malgrat la bonança meteorològica. Tots esl centres educatius arenyencs han suspès la seva activitat, malgrat que els centres han acollit, durant la tarda, els nens i nenes que les seves famílies no han pogut anar-los a buscar. Aquesta tarda es preveu que torni a nevar i en funció de l'abast de la nevada es poden suspendre totes les activitat escolars de demà. A Arenys de Mar, hi ha convocada una reunió de la es 19h s'ha programat una nova reunió de la Junta d'Emergències.

El personal de la Brigada d’Obres i Serveis i la Policia Local d'Arenys de Munt, amb l'ajuda de la maquinària, continuen treballant per garantir els accessos a les urbanitzacions i la mobilitat en tot el municipi. A primera hora del matí els serveis municipas ja han escampat sal i treballant a les urbanitzacions Collsacreu i Tres Turons per garantir l’accés dels veïns.

A Arenys de Mar

També relacionat amb l'episodi de fred i neu, la Biblioteca i l'Esplai de la Gent Gran estaran tancats durant el dia d'avui. A més, l'Esplai ha anul·lat la sortida que tenia prevista per demà. També la conferència prevista per aquesta tarda al C.C. Calisay que havia de pronunciar l'exfiscal anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo, ha quedat cancel·lada. I la regidoria d'Esports ha recomanat als diferents clubs de la vila que avui s'abstignuin d'utilitzar les instal·lacions esportives.