Enviar a un amic

DePer


Notícia en arenys.cat

Les escoles no faran classe aquesta tarda i demanen a les famílies que no hi portin els seus fills.

El pas de Collsacreu aquest matí
El pas de Collsacreu aquest matí
Arenys de Mar / 2-2-12 18:52 / joan

Des de la matinada està nevant, amb diferent intensitat, a tota la vall de la Riera d'Arenys. Des d'arran de mar fins a dalt de Collsacreu es pot observar que la neu que ha pres a arbres, damunt dels cotxes i teulades. Tot el matí Arenys de Mar és a 0ºC i a Arenys de Munt el termèmetre és a sota zero. Tots els serveis municipals són en estat d'alerta però no ha calgut actuacions especials. A Collsacreu, a mig matí, hi havia uns centímetres de neu però el oas de la carretera és obert malgrat que es recomana precaució a la circulació. Les escoles públiques, seguint la recomanació, del Departament d'Educació, han demanat a les famílies que recullin els seus fills i filles a quarts d'una i ja no hi tornin a la tarda.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha activat el protocol d'actuació del Pla d'Emergències Municipal amb tot un seguit de mesures preventives per garantir la seguretat de tota la ciutadania durant el temporal de fred i neu

L'escola bressol d'Arenys de Mar també ha avisat als pares que a la tarda no hi haurà servei perquè algunes educadores viuen fora d'Arenys i es vol garantir la seva tornada a casa. Malgrat que es demana als pares que s'emportin els seus fills a les 12h, les escoles romandran obertes per atendre a tots aquells infants, els pares dels quals no puguin anar a recollir-los al migdia.

De cara a les 19h s'ha programat una nova reunió del Pla d'Emergències Municipal per actualitzar la situació i decidir si els centres es reobren demà divendres.


Tags: arenys, de, fred, mar, munt, neu, riera