Els ajuntaments d'Arenys de Mar i Arenys de Munt col·laboraran per programar i difondre actvitats pels joves

Una de les propostes conjuntes es impulsar la xarxa joves_

Cartell de l
Cartell de l'Altaveu Arenys
10-7-07 16:11 / Isabel Artero

Les regidories de Joventut dels ajuntaments d'Arenys de Mar i Arenys de Munt treballaran juntes i coordinaran les seves activitats i programes que es porten a terme des de l'Escorxador i el Servei d'Informació Juvenil. Aquesta voluntat ja es concretarà aquest mateix estiu amb tota una programació conjunta d'activitats que ja s'està treballant de manera coordinada, i tant en la seva organització com en la seva difusió es farà de forma conjunta.

Una de les prioritats d'aquest treball conjunt serà el de mobilitzar els i les joves. Una de es accions que permetrà poder-ho portar a terme serà la posada en marxa un espai comú a Internet que serveixi de difusió de les activitats de l'Escorxador i el SIJ, però en especial, dels nois i noies que hi col·laboren o participen en els seus cursos activitats. També es pretén que aquest espai sigui un espai de referència per tots els i les joves d'Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Cursos de periodisme digitals i pàgines web

Entre les primeres activitatst hi ha els cursos adreçats a joves sobre periodisme i comunicació digital i elaboració de pàgines web. Ja hi ha obertes les inscripcions! El primer es farà a Arenys de Munt i el segon a Arenys de Mar. Aquests cursos es faran amb la col·laboració d'Arenys.Org. Per aquest estiu hi ha previstes sessions de cinema a la fresca, tant a Arenys de Mar, com Arenys de Munt.