Arenys.cat s'atura i s'agrupa amb arenyautes.cat

La plataforma seguirà operativa per mantenir en línia els continguts creats des de 2006

13-4-12 17:59 / arenys.org

La portada d'arenys.cat i les diferents xarxes que hi associades no es continuaran actualitzant. Des de fa unes setmanes, arran de la renovació de l'espai d'arenyautes.cat, Arenys.Org ha optat per concentrar l'activitat informativa al mateix portal on s'agrupen nombroses blocaires arenyencs.

Les noves funcionalitats que ha incorporat arenyautes.cat diferencien els espais entre persones i entitats i organitzacions, aquest fet facilita amb noves eines l'activitat comunicativa de col·lectius arenyencs que utilitzen aquesta plataforma. D'aquesta manera s'ha optat per agrupar la presència arenyenca en un mateix espai.

Malgrat això els continguts que ha publicat arenys.cat des de l'any 2006 seguiran operatius i disponibles a la xarxa. Són més de 5000 nodes d'informació agrupats temàticament per diverses categories i espais creats en aquest temps.

El conjunt d'espais que ha anat creant a la xarxa Arenys.Org són accesibles des d'aquesta altra portada.

Agraïm d'una manera especial a tothom qui ha col·laborat a aportar continguts en aquests espais i d'una manera particular als anunciants i sponsors d'algunes de les xarxes que amb la seva aportació econòmica ho han fet possible.