El Nadal arriba a Arenys

Aquest Nadal comença ple d'activitats a la nostra vila.

Fira de Nadal
Fira de Nadal
Arenys de Mar / 16-12-11 18:58 / joan

Els propers dies 17 i 18 de desembre, Arenys de Mar viurà un munt d'activitats relacionades amb el Nadal. Destaquen les múltiples activitats solidàries que s'han organitzat per col·laborar amb la Marató de TV3, així com les Fires de Nadal i d'Estocs, que ompliran la riera i la plaça de l'Església amb parades de tot tipus.

Les activitats nadalenques arribaran ja aquest divendres 16 de desembre amb el pessebre municipal que s'exposarà a la sala d'exposicions del CC Calisay. L'horari de visita és de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre i els dissabtes i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre, a excepció dels dies 25, 26 i 6 de gener, que només s'obrirà de 6 a 9 del vespre.

Pel que fa dissabte, els nens i nenes de la vila està convidada a la despertada del Tió d'Arenys de Mar, a les 12 del migdia al pati del Calisay. Més tard, a 2/4 de sis de la tarda es donarà de menjar al Tió.

Diumenge, la riera i la plaça de l'Església s'ompliran de parades de botiguers i paradistes per oferir a tots els ciutadans i visitants la Fira de Nadal i la Fira d'Estocs. Serà durant tot el dia, de 9 del matí a 8 del vespre.

També diumenge serà el dia que es celebra la Marató de TV3 i Arenys de Mar tornarà a demostrar el seu gran esperit solidari amb tot tipus d'activitats que van des de la venda de coques, entrepans i xocolatada amb galetes, passejades amb ambulància, partides d'Scalèxtric, recollida d'ampolles d'aigua petites per construir un arbre de Nadal, venda de pins amb el logo dels 20 anys de la Marató, fins a una ballada de sardanes. Totes les activitats tindran el preu simbòlic d'un euro i tot el que es recapti es destinarà a l'edició d'enguany de la Marató de TV3.

No hi podeu faltar!!!