Voleu ajudar a escollir el nom de l'Escola Bressol?

Ja podeu votar el nom de l'Escola Bressol municipal mitjançant el formulari del web municipal.

Escola Bressol municipal
Escola Bressol municipal
Arenys de Mar / 16-12-11 18:54 / joan

En la reunió que el Consell de Participació de l'Escola Bressol va celebrar aquest dijous es va acordar celebrar un procés participatiu obert a tota la població per escollir el nom del nou equipament, que obrirà les portes el proper 9 de gener.

D'entre totes les propostes de nom que han anat sorgint en les darreres setmanes s'han triat les 3 amb més acceptació i que són les que es posen a votació popular mitjançant aquest formulari digital.

- Escola dels Colors: és la proposta que més acceptació ha tingut fins el moment i prové dels mateixos infants que han anat visitant la nova escola bressol. El nom fa referència als múltiples colors que hi ha tant a l'exterior com a l'interior de l'equipament.

- Escola dels Petits Macips: nom proposat per la tradició dels Macips de la vila.

- Escola de les Botes d'Aigua: el nom fa referència al Rial on s'emplaça l'escola bressol i al conte Les Botes d'Aigua de l'escriptor arenyenc Ferran de Pol.

Les votacions es poden portar a terme fins el 31 de desembre. Paral·lelament, la votació es farà extensiva als alumnes de l'actual escola bressol La Raureta. Un cop fet el recompte final, el nom escollit es donarà a conèixer públicament el 4 de gener de 2012 durant l'acte de l'arribada del Patge Reial a la nova escola bressol municipal.