'Fem música' amb Ferran Irzo

Ferran Irzo va explicar la seva experiència en el món de la música i la relació amb Internet

Ferran Irzo durant la seva xerrada
Ferran Irzo durant la seva xerrada
Alguns músics van assistir a aquest
Alguns músics van assistir a aquest 'vespre digital'
Arenys de Mar / 4-8-09 16:26 / oriol

Ferran Irzo és músic. Ja té una experiència i trajectòria musical en diverses bandes i orquestres ara està entregat al projecte Galetes Franklin, una proposta molt interessant dedicada "en cos i ànima" a la gran Aretha Franklin. En Ferran Irzo va participar a la segona sessió dels vespres digitals d'enguany, per explicar la seva experiència musical en relació a les xarxes i Internet i va ser especialment interessant perquè va fer-ho des de diversos aspectes: com a músic i intèrpret, com a venedor de música i també com a consumidor.

Tota la xerrada va ser molt amena a partir de l'experiència personal sobre temes relacionats amb l'autoedició, el mercat de la música o les noves possibilitats de relació amb públic que aporten les xarxes socials. Un dels temes que només va tocar de passada van ser les llicències lliures i que en Ferran no hi té una especial atenció pel fet de ser interpret de versions i no tenir una creació pròpia. Tota la intervenció va anar acompanyada de nombroses referències i exemples del que parlava (a l'enregistrament en vídeo s'hi han afegit la majoria d'adreces a les quals va fer referència durant la seva xerrada).

Per acabar de fer més polièdric el perfil musical d'en Ferra Irzo ara estudia Ciències de l'Educacio, amb la intenció de ser mestre de música. Un altre camp on les TIC hi tenen un paper transformador de primer ordre.

En Ferran també té un bloc personal on, amb més o menys regularitat, li agrada escriure.